15 нояб. 2007 г., 21:06

Наша, но не съвсем 

  Поэзия » Гражданская
824 0 1

   Нашите гори - ограбени,

    нашите жени - продадени,

    нашата природа - разрушена,

    нашата литература - неоценена,

    нашата история -забравена,

    нашето изкуство - ненужно,

    нашата система - прогнила,

    нашите политици - деградирали,

    нашият народ - манипулиран,

    нашият морал - изчезнал,

    нашето достойнство - накърнено,

    нашият срам - вечен,

    нашият народ - потурчен,

    нашата България вече не е наша!!!

© Даяна Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много силно и истинско!
    Браво, миличка!!!6+
Предложения
: ??:??