Плъзгат се по хоризонта
нашите илюзии в огнен цвят.
Замлъкват недоизказани
мисли в отчуждения свят.
Доближават се души
по радиуса на обичта.
Вливат се в потока,
подхранващ егото на вечността.
Разпръскват се искри,
когато стъпваме в жаравата.
Страстна нощта блести,
обръща гръб на забравата.
© Васил Георгиев All rights reserved.