15 дек. 2007 г., 10:19

Нашите илюзии 

  Поэзия
496 0 14

Плъзгат се по хоризонта

нашите илюзии в огнен цвят.

Замлъкват недоизказани

мисли в отчуждения свят.

Доближават се души

по радиуса на обичта.

Вливат се в потока,

подхранващ егото на вечността.

Разпръскват се искри,

когато стъпваме в жаравата.

Страстна нощта блести,

обръща гръб на забравата.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??