Feb 10, 2011, 11:00 AM

Настояще 

  Poetry
642 0 4

Поглед назад –
минало свършено.
Мислено превърташ
на живота лентата.
Равносметка редиш.
Някак си тъжно е,
че животът отлита и
става на спомени.

Поглед напред –
бъдеще чакано.
Сетива устремени.
Загадката тъмна е...
Но е далеч –
светлина разстояние
в бъдещи мигове –
бъдещи спомени.

Озърташ се някак си.
Хора, предмети...
Ти в настоящето.
Всичко пред тебе е.
Минало свършено,
бъдеще чакано...
Живей за мига,
за всичко изплакано.

© Снежина Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??