Научи ме как да си тръгна,
без да се обръщам назад,
за да търся очите красиви,
дарили ме с миг досега непознат!
Научи ме как друг да обичам,
щом само в теб открих любовта,
и как уморена до друг да заспивам,
щом ти владееш изцяло ума!
Научи ме как да целувам,
без да търся от твойте устни следи,
и как друг да прегръщам,
когато за тебе сърцето крещи!
Научи ме как да повярвам,
че е грешна тази любов,
щом щастлива само с тебе била съм!
Научи ме да не вярвам в мечти!
вдъхновена от друг поет
© Полина Томова All rights reserved.