Ти ме научи да ям круши
и смокини
да пия хубава бира
да си държа цигарите на масата
и да си проверявам телефона
с надежда
за пропуснато обаждане
Научи ме, че любовта
не се обещава
Научи ме и да отброявам
дните
до следващата ни среща
Но така и не ме научи
на търпение
нито да се наслаждавам на момента
и да не се тревожа
кога
ще те видя пак
Явно ще трябва да се науча сама
© Гери All rights reserved.
В такъв случай, може би трябваше да започна с "Ти ме научи...", за да е по-ясно.