Jul 22, 2011, 9:16 AM

Научих се... 

  Poetry » Other
772 0 2

Научих се... в трудностите да се боря
и щом не съм права, да не споря.
Научих се... емоциите си да овладявам
и препятствията на живота да преодолявам.
Научих се... с усмивка всичко да приемам
и в миналото да не гледам.
Научих се... на всеки да не вярвам
и приятел никога да не предавам.
Научих се... на болката внимание да не обръщам
и който ме е наранил, тъпкано да му го връщам.
Научих се... враговете си да не презирам
и на всички въпроси отговора да намирам.
Но дали съм научила всичко - едва ли...
в живота винаги има какво да научиш - нали?

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е! .. Благодаря за коментара!
  • Животът е най-висшето училище, където учим докъто сме на земята и след това пак се връщаме, за да продължим след като ни "изпитат"!!Хареса ми!
Random works
: ??:??