Jul 23, 2008, 2:06 PM

Научих се 

  Poetry
634 0 1

Колко странно — когато мракът изчезне, преставаш да виждаш светлината!

 

 

Научих се,

научих се да бягам от суета и подлости човешки,

научих се да се боря сам-сама

и да оценявам собствените ми грешки.

Научих се да се радвам на мига,

когато слънцето изгрява

и облива със светлина

това, което от мен остана.

Научих се да не вярвам в Бога,

да не търся помощ в никой на света.

Научих се, че след края на нощта

ще трябва отново да се боря.

Научих се...

Научих се да мразя.

Кажи ми как да се науча да обичам?

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щом можеш да се радваш, значи ще
    можеш и да обичаш.Това са близки чувства.
    Пожелавам ти го!
Random works
: ??:??