Feb 25, 2015, 10:26 AM

Навреме 

  Poetry » Love
498 0 5

 

Ти ще дойдеш в точния момент,

когато съм отчаяна, обезверена,

хаотична

Като писмо без отговор, без ден,

без дата и адрес. Без същност.

 

И ще ме научиш да вървя напред -

непрочетена и съвършенно

нелогична

И когато си докоснал всеки ред,

ще почувстваш, колко те обичам.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??