Jul 27, 2010, 10:57 PM

Назад 

  Poetry
653 0 2

Назад

 

В миналото недей да живееш,

но щастие има ли там?... напреде

не знаеш...

 

Поглеждаш със жадни очи

поне за миг или за два да си там,

да се върнеш...

ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ!

 

Лица познати, усмивки

и толкова млади, безгрижни дни...

 

Навярно оставил там част от тебе,

навярно завинаги тя ще е там...

 

 

 

04.07.2010г.

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??