Dec 10, 2013, 10:24 PM

Не бъркай 

  Poetry » Love
608 0 6

Не бъркай

Не бъркай влюбването с обичта!
Днес всеки е влюбчив, та до безсрамност.
Но много-много скоро след това
събужда се наплискан със реалност.
Защото вижда в другия това,
което му се иска да го има.
И много често случва се така,
че се превъща лятото във... зима.
Не бъркай влюбването с обичта.
В бутилката със вино щом се влюбиш,
"Обичам те!" - не казвай на жената,
която утре сутрин ще разлюбиш.
А обичта... щом нея разбереш,
когато топло в две очи надникнеш -
тъй често да се влюбваш ти ще спреш.
Просто... ще имаш всичко. Щом обикнеш!...

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??