May 15, 2015, 7:43 AM

Не е честно така да те ревнувам 

  Poetry » Love
327 0 0

Всеки ден за тебе аз си мисля
и всяка вечер, скъпа, те сънувам,
но може би се влюбих до полуда,
защото не е нормална тази моя ревност....

Казват, че не можеш да ревнуваш
човека, който никога не си притежавал,
но аз толкова много те обичам,
че не бих приел до друг ти да заспиваш.....

Не е честно да обичаш влюбена жена,
когато знаеш, че за нея си само приятел....
Не е честно, но ти не излизаш от моята глава,
а може би ти звуча като мечтател....

Не е справедливо така да те ревнувам,
знам, но не мога да приема ти да бъдеш чужда....
Защото, скъпа, аз те обичам адски много
и да знаеш, че от теб не съм виждал по-хубава царица!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??