Oct 8, 2008, 10:01 PM

Не е порок 

  Poetry
458 0 1

Не е Порок...

 

 

Гледаш ме в очите и ме лъжеш,
преди ти вярвах, преди вярвах!
Бяхме приятели, казваше вечни!
Но вечно, не е завинаги, а то е
във вечността!

Загубих времето си в мълчанието ти,
то не е пътят към отговора, който
търся... по дяволите, кажи ми, защо!?
И защо си блъскам главата, когато
знам - не си струва!

Ах, иска ми се да не знаех и да ти
вярвам, както вярвах – преди!
Преди да знам твоите игри, как
манипулира ме и зад гърба ми,
нож заби! Боли, жестоко, боли!

Безличен, безчувствен, вулгарен,
ще нося спомена и спомена няма
да ми тежи, защото урока е ценен,
а грешката е моя урок, не е порок...

© Красимир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Загубих времето си в мълчанието ти,
    то не е пътят към отговора, който
    търся... по дяволите, кажи ми, защо!?
    И защо си блъскам главата, когато
    знам - не си струва!

    Много силно!Поздрав!

    П.П.:Бе, увеличи малко шрифта, че си извадим очите тука
Random works
: ??:??