Не е за всеки този свят...
жесток, коварен и лъжлив
щом може близък, да ти стане враг
и някак длъжен си да продължиш
Не е за всеки сухият комат,
преглъщан трудно сякаш е бодлив.
Трудно се живее сред непознати,
самозабравени души.
Човек дори, да си останал,
доброто в тебе бавно се топи
и една горчилка в теб остава
успяла силно да те промени.