May 5, 2011, 7:38 PM

Не гори 

  Poetry » Love
519 0 0

Няма вече огън - не гори,


а можеше пожар да бъде.


Да минеш и да те изпепели,


да искаш още да се случи чудо.


Но няма вече огън - не гори,


искриците загасват там - самотни.


Спаси ги ако искаш, но помни - 


без леден поглед и докосване...

© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??