Aug 20, 2021, 10:12 PM

Не и за лек 

  Poetry
286 0 8


Понасяш безмълвно безброй присъди,
при вятърни мелници търсиш промяна,
но колкото и силно да стискаш със зъби,
уви сърцето не е от стомана.

Боледуваш по несбъднато обичане
и искаш тази болка да приключи,
а ръцете от молитвите за вричане
се свиват вече тихо във юмруци.

И няма да си иде онзи гняв,
оплел искрицата ти в своето царуване
и никога не ще осъмнеш здрав,
щом с несъществуваща любов лекуваш се.

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??