Apr 19, 2009, 1:01 PM

Не искам 

  Poetry » Love
568 0 1

Не искам звездите да ми сваляш,

нито да полагаш в краката ми света,

не искам празни надежди да ми даваш,

просто сподели със мене любовта.

 

Не искам в съня  от мен целувки да крадеш,

не искам да страдам повече,

искам мъничко обич да ми дадеш,

да намериш място за мен в твоето сърце.

 

Не искам да ме търсиш само

когато имаш нужда,

не искам да съм за забавление,

не желая да ми говориш за друга.

 

Нека бъда последното ти завоевание...

 

Искам само за мене да имаш очи,

да не ми изневеряваш дори с целувка.

Искам огън от любов да ни гори,

искам да ме наричаш любима.

 

Не искам аз света,

не искам бижута, къщи, диаманти,

не искам да съм сама,

а да си със мен от вечер до зори.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много истинска и дълбока емоция, усетена по женски и предадена с красиви думи. Хареса ми кълбото от искам и не искам. Поздрав!
Random works
: ??:??