Apr 23, 2012, 9:57 AM

Не искам да ме жалиш 

  Poetry » Love
681 0 1

Предай ме! Искам да ме предадеш,

защото ако не го сториш, ще загина,

и като с шиш сърцето ми да прободеш…

Аз искам да се влача по земята, да се срина.

 

Не искам да ме жалиш,

не питай нужда имам ли да те имам.

Затворена в себе си искам да ме оставиш

и тайно, борейки се със себе си, да те проклинам.

 

Ще те моля да ме хванеш за ръката

и да стискаш, докато посинее,

да блъскаш главата ми в стената…

Нека и кръвта ми с пода да се слее.

 

Не ме боли, не ме мисли!

Ще мине ден, седмица, година,

ще изсъхнат и моите очи,

ще вдигна гордо глава и ще те подмина!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Wow невероятно е, макар и тъжно...
Random works
: ??:??