Jul 25, 2009, 11:35 AM

Не искам повече 

  Poetry » Other
879 0 28

Бих искал да съм най-добрият
и най-достойният, а виж ме:
нощта не стига да те скрия,
денят не стига да те мисля.

Бих искал да ти бъда всичко -
за теб роден, със теб наказан.
Аз винаги съм те обичал,
не се научих да го казвам.

Сега за нищо нямам сили.
Ни за борба, ни за тревога.
Сега - децата да са живи.
Не искам повече. Не мога.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??