Jan 14, 2021, 5:41 AM

Не късай последното си цвете 

  Poetry
363 0 2

Иска ми се да го спася,

преди да е станало късно.

Преди да останеш без цветя.

Моля те, последното си

цвете не късай. Не го късай!

 

И дори сега да е без аромат.

Да изглежда сякаш е ялово то.

Нали си има коренче, цвят!

Затова те моля, не го късай ти-

не го късай, защото е твое!

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??