Feb 21, 2008, 7:40 AM  

Не ме докосвай! 

  Poetry
634 0 6

 

Не ме докосвай!

Ще те прикова!

Със Хищно безразличие

по тебе суетата ще разходя.

Ще се порежеш на Мечтите ми.

По  дири Кървави вървя!

Пътеките  към теб да  залича.

Не ме докосвай!

Ще разкова пироните Ръждясали.

Мишена ще останеш!

Куршумите  си приготви.

Дуелът днес е честен.

Преди да стреляш ме мисли.

 Стреляй!!!

Куршумът ти ще ме спаси.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??