21.02.2008 г., 7:40 ч.  

Не ме докосвай! 

  Поезия
629 0 6

 

Не ме докосвай!

Ще те прикова!

Със Хищно безразличие

по тебе суетата ще разходя.

Ще се порежеш на Мечтите ми.

По  дири Кървави вървя!

Пътеките  към теб да  залича.

Не ме докосвай!

Ще разкова пироните Ръждясали.

Мишена ще останеш!

Куршумите  си приготви.

Дуелът днес е честен.

Преди да стреляш ме мисли.

 Стреляй!!!

Куршумът ти ще ме спаси.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??