НЕ МЕ ХВАЛИ
Не ме хвали - гали със думи,
не казвай, че сьм мил,различен,
китара е без звук и струни,
душата моя, тъй себична.
Не сьм добър, не съм грижовен,
не ме превръщай в собствен идеал,
сьрцето ми е стона послесловен,
на очи удавени във капка жал.
Не съм и принц от приказките стари.
Не съм герой от екшьн филм.
Не казвай думите - за мен не зряли,
от тълпа пейзажна, само сьм един.
© Ивайло Яков All rights reserved.
нито герой от екшън филм
вярно от тълпата си пейзажна,
но си истински и това не е никак малко
помни