Nov 29, 2007, 10:46 AM

Не ме жадувай... 

  Poetry » Love
1173 1 35
Не ме жадувай - аз не утолявам...
Превърнах се във вятър тих,
разпръснал спомени, вини и тайни,
а сетне, сбрал ги в светъл стих.

Не ме докосвай - аз съм нереална...
Бях лъч от грейнали мечти.
И птица - жар бях - огнена и странна,
родена само да лети...

Не ме откъсвай - цвете съм пустинно
и в много бури оцелях.
Не ме кори за моята невинност,
а аз - за твоя нежен грях...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??