Aug 4, 2010, 4:17 PM

Не ме обичай, ако чувстваш страх 

  Poetry » Love
1352 0 12

Не ме обичай, ако чувстваш страх

или от мене тайно се срамуваш.

Вярно е, ще заприличаш на глупак,

но аз глупаци много съм жадувала.

 

С глупаци дълго време поживях,

принцеса бях, но бях и просякиня.

Бях всякаква…  и никаква не бях,

а понякога си нямах даже име.

 

Не ме обичай, ако чувстваш страх,

или не си способен да рискуваш,

годините потропват вече с крак

и младостта ми тихо си отива.

 

И не мога да изгубя даже миг…

(Навярно на смешна ти приличам),

но дори минутата във мен боли,

когато няма те, да те обичам…

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??