Sep 28, 2019, 9:50 PM

Не ме пускай! 

  Poetry » Love
319 0 2

Не ме пускай!

Без тебе няма смисъл

да скитам сама

по таз земя.

Без тебе нощите

студени са,

без тебе мрачен

е деня.

Без тебе полета

на птиците

ще бъде само полет,

няма да е танц.

Без тебе и залезът

ще е само залез,

а не целувка

на деня с нощта.

Без тебе всичко

губи смисъл

дори и звездите

ярко не блестят в нощта.

Без теб е само пустота....

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Целувам те, Ади!
  • Благодаря, Ангелче! Да така е!
Random works
: ??:??