Jan 3, 2015, 4:28 AM

Не ме рисувай 

  Poetry
383 0 0

Не ме рисувай по ъглите на тъгата,
там, където ще съм повод за сълзи
по недовършен отпечатък
и по недопогледнати очи.

Не ме рисувай по върховете на яда,
там, където ще съм повод за ненавист,
задето дадох обич, без ядро от светлина,
която не допуска на искрите й да се опариш.

Не ме рисувай върху твоя небосвод,
ако искаш нещо с мен да изживееш.
Аз покрай теб ще мина като въртоп
и в никой спомен ти не бива да ме влееш.

Ще дойда с хиляда урагани
и ще танцувам с теб в водовъртежа,
а след дъгата и капка от мен не ще остане,
докато ме забравяш сред бриза крайбрежен.

03.01.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??