Aug 31, 2013, 12:05 AM

Не ме забравяй 

  Poetry » Phylosophy
391 0 0

За любовта този свят е пълен с лов,

постоянно доброволни жертви нови;

обичай, когато намериш нова любов

и гордо напред, с непорочни основи...

 

А когато в миналото мен оставиш,

припомняй си, да не ме забравиш...

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??