Apr 11, 2007, 4:00 PM

"НЕ МИ ХАРЕСВАШ!" 

  Poetry
786 0 5
 

Махни се, не ми харесваш вече!

С тез думи ме разби, човече.

Не е шега, разбрах, не се усмихваш,

Присъдата, с това, сам си подписваш.


От четвърт век ме упрекваш и кориш,

А характера си не можа да промениш.

Всичките сили и нерви ми изсмука

Обрече ме на самота и вечна скука.


Не знам, но истината май е друга,

Щом не харесваш мен като съпруга.

За теб толкоз думи и рими редих -

Не ги оцени,не те ощастливих.


Приятелка твоя каза: - Цени си жената,

 Друга, ако дойде, ще ти стопи душата.

Дано, ако някоя дойде след мен,

Да те дарява с любов всеки  божи ден!


"Не ми харесваш!"Та ти ме промени

С тез думи самотата си ти узакони.

И ти не ми харесваш, но си трая,

Разбирам, наближава вече краят.


                                                                   

                                                                                                                                                                                   

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??