May 4, 2012, 9:33 AM

Не, не тъгувам 

  Poetry » Love
578 0 2

 

 

 

Не, не тъгувам. Само отронвам сълза,

която за миг ще блесне по мойто лице.

Не, не тъгувам. Просто разговарям сама,

с нежни думи, произлезли от мойто сърце.

 

Не, не тъгувам, а и просто не мога.

Някак си заливат ме чувства сега.

Сякаш в мен е страшна тревога,

но не усещам в сърцето тъга!

 

Не, не е тъга. Моля те спокоен бъди.

Аз ще се справя, пред теб обещавам.

Тъжна съм, недей ме съди,

усмивката на теб повелявам.

 

Не, не тъгувам. Просто ти я носи,

моята усмивка с огън щастлив.

Не, не тъгувам, това са само сълзи,

които теб ще направят щастлив!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??