Feb 12, 2013, 7:47 PM

Не остана местенце за страдане 

  Poetry
468 1 2

Е, хайде, няма нужда от престорено съчувствие

и празна съпричастно, и хиляди съвети.

Дали на някой някога случайно му е хрумвало,

че искам да поплача без никой да ми пречи.

 

Какво така сте зяпнали - сеир ли пак си търсите,

не ви ли стига чалгата и вестниците жълтите,

и цялата трагедия на мрежите - социалните,

и хорските истории, и драми, сериалите…

 

Е, хайде, няма нужда, така съм си достатъчна,

пазете си съветите за статуси и прочие,

не искам да ми пречите сама да се наплача,

до болка уморена от фалш, дебелоочие.

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разбира се, че напред, мила Сиси
  • Ех,Плами,защо си тъжна....дай да се наплачем и двечките.....и после усмихнати да продължим напред
Random works
: ??:??