Sep 18, 2011, 10:43 PM

Не отвивай... 

  Poetry
922 0 12

Не отвивай болката, когато

под юргана на тъгата спи!

Не развързвай възела на "Да"

с пръстите на "Не" и "Може би"!

 

Не обличай, не топли лъжата

"от учтивост" и несбъднати мечти!

Не танцувай по жаравата, която

друга е запалила преди!

 

Не настъпвай радостта, където

има жива рана и боли!

Не обрулвай неузрели обещанията!

Себе си и мене не лъжи!

 


© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??