Jul 12, 2009, 2:10 PM

Не позволявай на страха да провали живота ти! 

  Poetry » Love
1519 0 4

Ще посмееш ли да ме докоснеш,
ще посмееш ли да ме целунеш.
Чудиш се дали и аз го искам,
чудиш се, дори, дали ти го искаш.
А ако не е така, както си мислеше,
а ако вълшебството го няма,
къде отиват мечтите ти,
къде отива любовта ти?
Страх те е, знам, страх те е...
тогава не ме поглеждай,
защото ще видиш омразата в очите ми!
Тръгвай си... аз няма да те чакам цял живот.
Само ме погледни за последно,

за да се изсмея в лицето на страха...
Цял живот чаках да ме погледнеш с твоите кафяви очи...

За какво?
Да видя страха в тях...

цялата несигурност, заради която аз страдах.
И казват хората за такива като теб ''той не знае какво иска''.

Всеки знае какво иска...

Просто го е страх да си поиска НАИСТИНА!

Е, сега вече ме нямаш и няма да ме имаш..

Няма и от какво да те е страх вече, нали така?

© Без значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??