Oct 22, 2019, 12:21 PM

Не се получи 

  Poetry » Other
502 0 3

...
Така се получи – далече е,
отплува по „речните“ устни
със своите клетви за вечност,
с мечтите, които пропусна.

 

А сладко-горчивият вятър
разнесе болезнено липсите
с тревите от късното лято,
с любовите им „до поискване“.

 

Останаха фини, но белези
и тук-таме „хладни“ наречия.
Събуха се тихо и влезнаха
мечтите, но леко облечени.

 

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??