Jul 27, 2010, 9:29 AM

Не се влюбвай в очи - те лъжат 

  Poetry » Love
744 0 2

С зеленото в очите ти се друсам,
иначе съм твърдо против наркотиците.

Дори пуша, в краката си тръскам...

издишвам в лицето ти...

с дим крия, че гледам в зениците.

И пия, наливам се,

а уж мразя пиянски сцени...

Напих се,

правейки компания на всички от любов ранени.

Продължавам да гледам в очите ти.

Влюбена съм в тях.

На тях са изписани игрите ти.

Дори пише снощи с коя преспа.

И въпреки че зная твърде много,

а иска ми се да не зная хич.

Побъркваш ме, скъпа моя дрого...

Пристрастих се, но това не доказва, че си пич.

В очи съм се влюбвала доста много пъти

и винаги в грешка съм била.

Зеленият нюанс в очите не показва същността ти,

просто такъв им е цвета.


                                                                                    -`Евелина_

© Евита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обичта е опиум. Обичай, Ев. Ив
  • Харесах. Съгласна съм. Както очите са "прозорец на душата", по същият начин лъжат и плетът мрежи от лъжи...
    Поздрав от мен, гледай през очите в душата /до колкото е възможно/

Random works
: ??:??