Apr 2, 2015, 11:03 AM

Не шумолят 

  Poetry » Love
374 0 0


"Не шумолят"

Не шумолят листата,
като спомени изстиват на земята.
Не шумоли ми сълзата,
кратка е след нея и браздата.
Не шумоли страстта ми стара,
държа я да не шава.
Не шумоли болката,
от нея безплодово дърво си остава.
Не шумоли въгленът горещ,
а обичта е като огън висок в пещ.
Не шумоли ти до мен гласа,
не улавям и на ехото ти рикошета.
Не шумоли ти усмивката,
но ще ми обърне въздуха.
Не шумолят нашите сърца,
не ще е така, ако допреш ми устната.
Не шумоли както преди,
но ти още си в моите очи.
Не шумоли изминалото време,
ала връщането назад как стене.
 
 
2015г.
 
третият 

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??