The work is not suitable for people under 18 years of age.
Урагани, бури, ветрове,
разтърсват те, но искаш още, още!
Свръхнова съм във твоите ръце
изгряваща в небето нощем...
Не спирам да те обладавам,
едно желая - само да те имам -
И всичко свое мъжко давам, давам,
но двойно повече от тебе взимам...
Спирала съм във твоя вихър
и спускам се в окото на циклона,
с моща на атакуващ тигър,
а името ми е Ехо във стона,
и ти не спираш него да повтаряш
блестяща от желание, нега.
Със глас екстазен сили нови даваш
във тялото ми, за да продължа!...
*****
От тебе взимам сили да не спирам!
И само чувам във Ехото Още, Още...
Единствената мисъл е "Теб имам!"
И сливат се със нас и дни... и нощи...
04.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Всъщност... дреме ми 🤪😂🤪
Благодаря ти за комплимента 🌹😊🌹