19 окт. 2020 г., 14:17  

Не спирам да те обладавам 

  Поэзия » Эротическая
520 3 5

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Урагани, бури, ветрове, 

разтърсват те, но искаш още, още!

Свръхнова съм във твоите ръце 

изгряваща в небето нощем... 

 

Не спирам да те обладавам, 

едно желая - само да те имам -

И всичко свое мъжко давам, давам, 

но двойно повече от тебе взимам... 

 

Спирала съм във твоя вихър 

и спускам се в окото на циклона, 

с моща на атакуващ тигър, 

а името ми е Ехо във стона, 

и ти не спираш него да повтаряш

блестяща от желание, нега. 

Със глас екстазен сили нови даваш

във тялото ми, за да продължа!...

     *****

От тебе взимам сили да не спирам!

И само чувам във Ехото Още, Още... 

Единствената мисъл е "Теб имам!"

И сливат се със нас и дни... и нощи... 

 

04.02.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??