Jun 24, 2007, 11:03 AM

Не съм 

  Poetry
651 0 14
Не съм просякиня и няма да прося
на късчета твоята бедна любов!
Не съм мъжкарана и няма да нося
на моето рамо товара суров!

Не съм ти държанка и няма да бъда
заключена в твоя богат светоглед!
Във светлите нощи, когато се будя,
сама да си свалям звездите безчет!

Не съм монахиня и няма да сложа
черна забрадка и черна робА!
И няма да моля от тебе за прошка,
аз съм човек, а ти не си Бог!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??