Sep 1, 2006, 5:33 PM

Не съм 

  Poetry
533 0 2
Аз не съм парцал,
да избършеш обувките си на входа.
Не съм и стена,
на която можеш да изкараш яда си,
като я удряш, за да го излееш докрай.
Не съм глуха тишина,
в която можеш да крещиш, докато изсипеш гнева си,
като мръсна тиня във водата,
без да ти отговори тя  някак.
Аз не съм... а какво ли съм?
Аз не мога и не искам
да бъда унижавана като натрапница,
да бъда играчка в ръцете ти за всичко -
да бъда всичко това... Не искам...
и не мога... Нима не разбираш?!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??