Не съм добре, на работа отивам.
Ще губя на живота, часовете.
Обичам като всички да почивам,
но често се нуждая от монети.
Джобóвете ми пълни с тишина,
ръцете топлят като ръкавица.
Не съм добре и често е така.
Обичам да работя със лъжица.
От мислите, клепачите тежат,
прозявките, причината издават.
Искам да почивам като млад,
но в магазина с песничка не дават.
Не съм добре, а лекарите казват,
че болеста ми нямала лечение.
Явно, аз и днес ще се наказвам.
Приятели, ще чакам предложения!
© Валентин Йорданов All rights reserved.