27.04.2017 г., 21:56 ч.

Не съм добре 

  Поезия
478 2 5

Не съм добре, на работа отивам.
Ще губя на живота, часовете.
Обичам като всички да почивам,
но често се нуждая от монети.

 

Джобóвете ми пълни с тишина,
ръцете топлят като ръкавица.
Не съм добре и често е така.
Обичам да работя със лъжица.

 

От мислите, клепачите тежат,
прозявките, причината издават.
Искам да почивам като млад,
но в магазина с песничка не дават.

 

Не съм добре, а лекарите казват,
че болеста ми нямала лечение.
Явно, аз и днес ще се наказвам.
Приятели, ще чакам предложения!

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Докато чакаш от нас съвети, ще ти свършат и последните монети! Поздрави, Вальо!
  • Имам съвет към теб: отиди да си купиш пари от някоя банка... Браво!😅
  • И аз така..Не търся работодател,а заплатодател!
    Развесели ме!!!
  • едно уиски, един приятел и си излекуван
  • Много е тежка тая болест
Предложения
: ??:??