Не съм перфектна, имам много грехове
и често се събуждам неразбрана,
но с топлата си ласка - като на море -
прощавам болката, измяната прощавам.
Старая се да бъда винаги добра,
макар от туй да страдам често пъти.
Такава съм и нося името "жена" –
способна съм сама да си чертая пътя.
Не съм перфектна, имам много грехове,
но ти такава всъщност ме намери.
В очите ти се вглеждам и сякаш съм дете,
ръце разперило към тайнствените двери.
© Сияна Георгиева All rights reserved.