Jan 25, 2014, 11:41 PM

Не те чакам 

  Poetry » Love
555 0 0

Аз не те чакам, ти няма да се върнеш.
И надявам се от болка да повърнеш.
Щом в живота си сив отново ще се върнеш.
Бъди готова самотата да прегърнеш.
Бях свидетел на твоето падение и няма да търпя театрално поведение.
Няма да те чакам, животът си върви.
С времето сърцето спря да кърви.
Сега те виждам, махаш ми отдалече.
Ще дойда да те видя, но знай, не те обичам вече... 

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??