Jul 20, 2012, 9:05 PM

Не те обичам вече 

  Poetry » Love
769 0 2

 

 

Не те обичам и не мога вече,

отдавна забравих чувството горещо.

Спрях да се надявам и да чакам вечер,

от теб очаквах друго нещо.

 

Не те обичам - пред теб ще изрека,

навярно ми личи и го усещаш.

Обичам те - не ще го отрека,

но ти сигурно не се досещаш.

 

Не те обичам и сълзи вече нямам,

забравих какво е да проливаш.

Всичко започнах да забравям,

не ме вълнув, че ти до друга ще заспиваш.

 

Не мога вече да те чакам и желая,

спрях да се надявам и да ме боли.

Отдавна за тебе не мечтая, 

дори забравих твоите очи.

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??