Oct 31, 2007, 11:09 AM

Не ти се сърдя 

  Poetry » Love
1089 0 5

Не ти се сърдя

 

 

Ти ме спаси от самотата.
С теб почувствах се като с крила,
но радостта ми беше кратка,
само я докоснах и тя отлетя.


 

Сърцето ми изпълни с наслада,
незабравима в мен остава тя,
но сега още повече ще страдам,
защото няма да те имам пак.


 

Дали поне за миг си ме обичал?
Защо ме доближи, се питам аз?
Но отчаяно след теб няма да тичам,
а ще последвам моята съдба.


 

Не ти се сърдя и не те упреквам,
ти изпита труден не издържа.
Съблазните си за миг не зачеркна.
За мен не питай как ще е...

                                                  още не знам.

 

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??