Mar 6, 2012, 11:57 AM

(Не)тленно 

  Poetry » Other
545 0 1

 

(Не)тленно

 

Звездица малка с нежна светлина

едва забележимо си блестеше

сред ярките царици на нощта...

... мил поглед от Земята я следеше...

   

Денят наметна Слънчевия плащ -

невидими звездите за Земята,

дали разбраха, че една от тях

стопи се метеорно в синевата?!...

   

Отново нощ... пак звездна светлина

рисуваше безкраен свят красив

и своята единствена звезда

един мечтател търсеше с очи...

 

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??