Jun 29, 2014, 11:00 PM

Не всеки носи сърце за да обича 

  Poetry » Other
729 0 0

Не се чудете на хорската омраза,

завист глупост или простота,

не всеки носи сърце за да обича,

и не във всеки има доброта.

 

Наглед прекрасни хора със усмивка,

а душата им развалина,

от тежката омраза дъното ще стигнат

н няма никога да видят светлина.

 

Без чувства, зли и арогантни,

в погледа им празнота,

но те единствено са си виновни

и вървят към пропастта.

 

Но нека ние да не бъдем лоши,

нека Господ пази ни от зли очи...

 

И който мрази - нека себе си да мрази,

щом избрал е сам това...

 

Не всеки носи сърце за да обича

и не във всеки има доброта,

Но нека нас добрите Господ ни закриля,

а злота да изчезне от света.

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??