Sep 27, 2008, 10:06 AM

Не вярвам на мъже 

  Poetry
1096 0 9
Изпитваш обич към мен?!
Знаеш ли, не вярвам на мъже.
Толкова пъти са осквернявали
моето влюбено и нежно сърце.
Мечтал си отдавна за такава любов?!
Ти ли си моята сродна душа?
Ако имаше някакъв начин
да съм абсолютно сигурнa в това!
Не си изпитвал такива чувства?!
Аз зная, имал си и други жени.
Разумът и сърцето ми подсказват,
че ти сбъдна несбъднати мечти.
Знаеш ли, не вярвам на мъже,
но с теб ще рискувам и в това.
Обичам те и искам да прекарам
живота си с теб и любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??