Jan 21, 2010, 12:27 PM

Не заспивай... 

  Poetry
755 0 12

Не заспивай, риск

под сенките на мислите.

Смело дърпай  чувстата-юзди.

 

И препускай

по завоите на истината,

стъпквайки нахалните лъжи...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??